dinsdag 27 mei 2014

WinZip downloaden

WinZip is een bestand compressieprogramma voor Windows die u toelaat om de grootte van grote bestanden te verminderen, en te archiveren verschillende bestanden in een groot bestand.

Traditioneel is de eerste keuze als het gaat om het comprimeren en decomprimeren van bestanden, WinZip is een van de meest populaire downloads van alle tijden. Ondanks het feit dat haar concurrenten enigszins hebben ingehaald, blijft het een eenvoudige manier te archiveren programma's en verminderen bestandsgrootte.

Veel van het succes WinZip heeft beneden geweest om zijn eenvoud. Vanaf het begin van het programma wordt u gevraagd om te kiezen tussen de Classic-modus en de modus Wizard. De wizard is zeer geschikt voor beginners, maar ook de klassieke interface is gemakkelijk onderhandeld, waardoor u direct toegang tot een scala aan functies, zoals compressie-ratio, wachtwoord-bescherming en een lijst met favorieten.

Terwijl het archiveren van bestanden in WinZip is snel en gemakkelijk, kan je niet helpen, maar denken dat het programma wat terrein op zijn concurrenten heeft verloren. Bijvoorbeeld, de compressie tarieven zijn niet zo hoog als ze zijn in WinRAR, en je kunt alleen bestanden in Zip-formaat op te slaan in plaats van RAR, ISO of JAR.

Toch WinZip haar functie uitoefent goed, helpt u archiefbestanden snel en effectief.

WinZip downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.