maandag 26 mei 2014

Windows Live Messenger downloaden

De nieuwe Windows Live Messenger 2012 wordt geleverd als onderdeel van de Windows Live Essentials Pack. Het is een incrementele ontwikkeling via Windows Live Messenger 2011, op zoek bijna identiek, terwijl de invoering van een paar veranderingen.
Wanneer u Windows Live Messenger te installeren, hebt u de mogelijkheid om de rest van de Essentials Pack te installeren, zoals Mail, Writer, Sync, Companion, Family Safety, Photo Gallery en Movie Maker.
U kunt ervoor kiezen om Windows Live Messenger 2012 verbinden met sociale netwerken Facebook en LinkedIn, waardoor de app uw sociale hub in Windows, als je wilt. Facebook is nog veel gemakkelijker te gebruiken in je browser al, en integratie met Windows Live Messenger 2012 is alleen echt handig als je Messenger contacten zijn nog steeds erg actief en belangrijk voor je.
De interface is vrijwel ongewijzigd, dus als je niet tevreden zijn over de veranderingen die we in 2011 zagen, er is hier niets om je gelukkiger! Wanneer u een praatje te openen, is er een nieuw pictogram Video-oproep, en wanneer u een video-oproep ontvangt, is er een nieuw zwevend venster, net als in Skype. Een keurige eigenschap van deze is de optie om te beantwoorden zonder het tonen van uw video-feed - we zijn niet altijd klaar voor een video-oproep, na al!
Windows Live Messenger 2012 is geen revolutie, iets te verbeteren op zijn voorganger. Het is nog steeds een beetje opgeblazen, en gezien Hotmail's recente transformatie naar Outlook.com, die direct vanuit uw browser een grote messenger service beschikt, kan het zijn gordijnen voor deze eerbiedwaardige toepassing.

Windows Live Messenger downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.