dinsdag 27 mei 2014

Need For Speed Underground 2 downloaden

Need for Speed ​​Underground 2 is een demo versie van een spel in de populaire street car racing series.

Need for Speed ​​fans zijn gekomen om fantastische en intense race verwachten van de Need for Speed ​​lijn, en Need for Speed ​​Underground 2 stelt niet teleur.

Need for Speed ​​Underground 2 is het vervolg op het immens populaire Need for Speed ​​Underground, dat werd uitgebracht in 2003. Zijn omgeving is een enorme stad met vijf unieke, maar samenhangende buurten. Er zijn 3 spelmodi in deze demo. Tip off kameraden over de heetste race plekken in de stad en probeert folie rivalen 'op je af slaan op straat. Wat je ook doet, gewoon niet eindigen op de tweede plaats.

Need for Speed ​​Underground 2's graphics uiteraard kan niet opstaan ​​om een ​​aantal van de meer recente straat autosport releases. Ter vergelijking, ze zien er een beetje wazig en pixellated. Echte fans van de serie zullen willen alle van de spellen te spelen maar, en deze heeft voldoende intensiteit en opwinding om misschien make-up voor de zwakkere graphics.

Need for Speed ​​Underground 2 is een high-speed street race-ervaring elke auto liefhebber zal kunnen waarderen.

aantekeningen

De gratis download link brengt u naar een verzameling van spiegels waar je een site kunt selecteren om het programma te downloaden.

Need For Speed Underground 2 downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.