maandag 26 mei 2014

Virtual DJ downloaden

Virtual DJ is een complete muziek mixen aanvraag voor uw bureaublad, zodat u uw vinyl draaitafels te dumpen voor een laptop.
Ziet eruit als een klassieke DJ set-up, met een mixer en twee dekken, zal Virtual DJ onmiddellijk toegankelijk voor DJ's en nieuwkomers zijn.
Functies
Om te beginnen, gewoon uw muziekbibliotheek te openen, en sleep bestanden naar Virtual DJ's dekken. Er is een BPM-teller om u te helpen overgangen richten tussen tracks, en de visuele wave scherm helpt ook om cue-up van uw muziek.
U kunt proeven en lus tracks live-, effecten toevoegen, en er is een zeer natuurlijk aanvoelende scratch modus. Voor de avontuurlijke, er is veel dat je kunt toevoegen aan je mixen met Virtual DJ.
Usability
Instellen geluidsniveaus en de wijziging van de lage en hoge tonen zijn allemaal heel gemakkelijk. Als u niet wilt zorgen te maken over je overgangen, druk dan op de automatische mix-knop en laat Virtual DJ doen al het werk voor u. Wees echter gewaarschuwd, dat de resultaten zijn vrij gemengd.
Kwaliteit
Ondersteuning voor het opnemen van uw mixen is ook beschikbaar, dat is een geweldige manier om te leren, zodat u uw fouten en successen te analyseren met de applicatie. Het betekent ook dat je kunt mixen om je vrienden op te nemen! Mixen kan worden opgenomen in MP3, gebrand op een cd of zelfs gestreamd naar internet radio. Virtual DJ kan worden ingesteld om twee geluidskaarten gebruiken, als je ze hebt.
Virtual DJ is toegankelijk voor beginners en vol met extra functies. Het nadeel van de software is dat het plakt te veel aan wat een fysieke DJ setup is - andere programma's bieden vier decks en meer gebruiksvriendelijke interfaces - kleine knoppen kunnen goed voor je vingers te zijn, maar ze zijn minder gebruik op een scherm.
Conclusie
Over het geheel genomen, Virtual DJ is een solide, traditioneel ogende applicatie. Je kunt je eigen mix presenteren zonder te voeren rond dure en omvangrijke uitrusting.

Virtual DJ downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.