maandag 26 mei 2014

Picasa downloaden

Als het gaat om foto viewers zijn er veel alternatieven om uit te kiezen. Picasa heeft hier altijd een favoriet geweest bij Softonic, en de nieuwste versie maakt het onze absolute top keuze.
Wat is nieuw in Picasa 3
De nieuwste versie van Picasa bevat delen op Google+, waaronder het delen van naamplaatjes. U zult genieten van het bereik van de nieuwe effecten die zijn toegevoegd, zodat u stijlvol wijzigingen snel te maken aan uw foto's. Zij aan zij bewerken betekent dat u een originele kopie van uw foto voor referentie te houden terwijl je het maken experiementing met effecten en niveaus.
Wat zit er in Picasa
Google Picasa beschikt verrijkende opties voor het beheren, bewerken en tonen van je foto's in een nog meer comfortabele manier, zowel offline als online - dankzij het Picasa-webalbum synchronisatie tool.
Het omvat Picasa Photo Viewer, die u kunt configureren om de originele Windows standaard image viewer te vervangen. Het biedt meer tools en geeft foto's op een veel leukere interface voor het bekijken van hen rechtstreeks in Windows Verkenner, dus als Picasa vraagt ​​of je het wilt gebruiken, aarzel dan niet!
Hoe Picasa werkt
Picasa toont al uw geïndexeerd foto's in een handige mappenstructuur. Kunt u laat het programma de gehele aandrijving op zoek naar foto's te scannen of selecteer specifieke mappen. Een dubbele klik op een afbeelding wordt deze weergegeven in een volledig scherm en laat u toegang tot een handvol fundamentele editing tools: bijsnijden, rechtzetten, het aanpassen van kleur en licht of corrigeren van rode ogen, onder anderen.
De mogelijkheden zijn eindeloos
Maar Picasa is niet alleen over het bekijken en tot vaststelling van afbeeldingen. U kunt ook de vrije loop aan uw verbeelding met zijn gereedschap om posters, collages, screensavers en zelfs films te maken. Het grootste ding over deze tools is niet alleen het feit dat ze geven u de mogelijkheid om iets uniek en origineel met uw foto's te maken, het is ook dat ze verrassend eenvoudig te gebruiken, en geen technische vaardigheden of fotobewerking vaardigheden niet nodig helemaal.
Conclusie
De geheel nieuwe Picasa heeft met succes afgerond wat leek een moeilijke taak: het verbeteren van een software applicatie die was al erg goed.
Recente wijzigingen
Vaste Sync / uploaden naar opnieuw uploaden op afbeeldingsgrootte of metadata verandert.
Vast lezen van jpg bestanden die opgeslagen Gimp.
Vast Lezing enkele png-bestanden met metadata fouten.
Vast een aantal fouten opslaan van gezichten in XMP-data.
"Opslaan als" en "Save a Copy 'worden nu opnieuw ingeschakeld wanneer weg het overschakelen van twee-tot AA-modus.
De grootte optie voor upload is nu opgeslagen in het album data.
Picasa downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.