maandag 26 mei 2014

DirectX downloaden

DirectX is een pakket van speciale bibliotheken ontwikkeld door Microsoft dat de poging tot audiovisuele prestaties van uw systeem te verbeteren en te optimaliseren.

Deze DirectX-drivers kunt u de meeste van de moderne grafische kaarten maken met 3D-mogelijkheden, waardoor ze in het algemeen aan te raden voor multimedia taken en maakt een absolute must-have voor gamers - in feite, DirectX is meestal een vereiste om bepaalde games te installeren.

Het installeren van DirectX op uw computer is net zo eenvoudig als de lancering van de uitvoerbare bestand, wat op zijn beurt een aantal noodzakelijke onderdelen van het web worden gedownload. Daarna volg je de instructies van de wizard en je bent klaar. Dit installatieprogramma zal houden u op de hoogte met alle 9.0c en eerdere versies van Direct X. Direct X 11 is niet beschikbaar als aparte download, maar wordt gedownload als onderdeel van de installatie processen.

Merk op dat, wanneer geïnstalleerd, zal deze nieuwe versie een andere eerdere versies je kan hebben van Directx overschrijven.

DirectX is een onmisbaar pakket van drivers en bibliotheken om een optimaal niveau van de prestaties in games en multimedia op uw systeem te realiseren.

DirectX downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.