maandag 26 mei 2014

Google Chrome downloaden

Google Chrome verdient zeker haar positie als de browser om rekening houden met.
Chrome uitstekende eigenschappen, zoals de downloadmanager, incognito browsen modus en bookmark syncing, al maakt het een opvallen app. In versie 20, het voegt een meer nieuwe functies, evenals een aantal tweaks die maken het nog gebruiksvriendelijker.
Nieuwe features
In staat zijn om direct zoeken vanuit de adresbalk is een van de grote dingen over Google Chrome. Nu omnibox, Google Chrome adresbalk, bieden u diverse suggesties terwijl u typt. Afhankelijk van hoe nauwkeurig het denkt dat de resultaten zijn, kan Chrome zelfs beginnen te pre-load een gekozen pagina. Populaire sites zoals Facebook en Twitter zijn nu zeker bijna ogenblikkelijk te laden.
Je zult nu ook ontvangen waarschuwingen wanneer Google Chrome denkt een te downloaden bestand dat malware of iets schadelijk zijn voor uw computer zou kunnen bevatten. Het doet dit door het traceren afkomstig server het downloaden en het te vergelijken met sites op de zwarte lijst. Als u zich zorgen maakt over privacy als het gaat om Google te kijken naar uw downloads voor potentiƫle malware, kunt u deze functie in uw browser voorkeuren te schakelen.
Updates en tweaks
Google Chrome introduceert een aantal kleinere updates ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren. Ten eerste, heeft Google Chrome verbeterd pagina zoomen het meer in overeenstemming is met andere browsers te maken - u kunt nu inzoomen tot 500%. Daarnaast afdrukvoorbeeld toont niet meer in zijn eigen tabblad, maar verschijnt in een uitstekend configureerbare modaal venster - dit verbetert uw workflow en maakt printen nog sneller. Tabblad van Google Chrome geschiedenis heeft ondergaan een redesign. Het stelt gebruikers nu uit te filteren of zelfs verwijderen specifieke domeinen die je niet wilt zien daarboven.
Er is ook een update van de V8 JavaScript-engine geweest en meer dan een dozijn security fixes. Kortom, maken deze veranderingen browsen nog sneller - en met behulp van het internet nog veiliger.
Bovendien, versie 20 helpt met kwetsbaarheid sterk, daar hij patches voor een flink aantal security-gerelateerde bugs. Google Chrome's nieuwste update zal dus helpen om uw surfervaring nog veiliger.
Chrome-extensies
Last, but not least, zijn er ook veranderingen voor uitbreidingen - niet alleen kunt u nu rekenen op een scala van Google Chrome extensies die rivalen (en in veel gevallen wedders) van Firefox, maar die van u met een meer technische verbogen kunnen profiteren van verbeterde extensie-API's, dus als je een idee hebt, is het nog gemakkelijker om het te maken in een verlengstuk jezelf.
Als u overweegt het maken van de overstap van oude favorieten als Firefoxor Internet Explorer, zouden we van harte aanbevelen Google Chrome als browser van de toekomst!
Google Chrome, Google's browser, mengt een schone, minimalistische interface met een scala van krachtige tools, waardoor het een geweldige browser.
Recente wijzigingen
Sneller surfen
Automatische updates

Google Chrome downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.