maandag 26 mei 2014

Format Factory downloaden

Format Factory is een gratis, volledig uitgeruste, converter die u in staat stelt om audio, video, en zelfs afbeeldingen, tussen de meest populaire formaten om te zetten.

functies

Ondersteunde formaten Format Factory's zijn WMV, AVI, MPG, MP3, WMA, AAC, JPG, PNG, GIF, en nog veel meer. Beter nog, Format Factory ondersteunt media-formaten gebruikt door de meeste grote draagbare apparaten, zoals PSP en iPhone.

usability

De app is zeer makkelijk te gebruiken, maar het heeft wel een iets intuïtief interface. File browser Format Factory's niet verschijnen totdat u het doel formaat, dat is een beetje raar, maar zo lang als je dit weet is het geen probleem te selecteren. U kunt afzonderlijke bestanden te converteren, of volledige mappen, en ook een aantal fundamentele conversie-instellingen tweaken selecteren.

kwaliteit

Format Factory is niet bijzonder origineel, maar wat maakt het echt handig is dat het behandelt zowel beeld als audio en video. De meeste converters als dit alleen handvat audio en video, waardoor de beelden toe te voegen aan de mix geeft het een voorsprong, zeker gezien het is gratis. Willen we ook de Audio Joiner in Format Factory, die u toestaat om twee afzonderlijke clips te nemen, samen te voegen en ze vervolgens om te zetten. Het zou leuk geweest zijn om vooraf ingestelde profielen voor mobiele conversies, maar je kunt niet altijd alles hebben in een gratis app!

Wat is nieuw

Pas GUI om Win8 pad ondersteunen

Pas een aantal profielen van video.

Fixed a bug van standaard bitrate en resolutie-algoritme

Fixed a bug van de ondertiteling.

Vaste problemen van MP4 muxer

Format Factory ondersteunt de volgende formaten

Audio: MP3, OGG, WMA, M4A en WAV.

Afbeelding: JPG, BMP, PNG, TIF en ICO

Video: MP4, AVI, 3GP, MPG en FLV

Format Factory downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.