maandag 26 mei 2014

Microsoft Security Essentials downloaden

Besturingssysteem, webbrowser, mediaspeler ... Microsoft had alles bedekt, met uitzondering van een security-toepassing. Tot nu toe, met de release van Microsoft Security Essentials.
Na enkele maanden in beta fase, heeft Microsoft de definitieve versie van zijn applicatie security gelanceerd, hoewel ik moet zeggen dat Microsoft Security Essentials is niet zo veel veranderd in de uiteindelijke release. Het heeft nog steeds een eenvoudige, duidelijke interface met tabbladen met vier hoofdgebieden waarop de gebruiker kan een kijkje nemen op de beveiligingsstatus van het systeem te maken, updaten virussen en spyware definities, check de geschiedenis van eerder gedetecteerde items, en tweak de instellingen van het programma, respectievelijk.
Microsoft Security Essentials omvat drie soorten scan - een snelle, volledige of aanpasbaar. Ze kunnen worden gepland om te draaien met een tijd geven of een bepaalde locatie, en kan worden aangepast om te werken wanneer de computer is niet daadwerkelijk gebruikt. Handig, Microsoft Security Essentials automatisch updates zijn database, en is volledig geïntegreerd met Windows Verkenner en de Windows Firewall. Het beschikt ook over een systeemherstelpunt, voor het geval u behoefte aan een overenthousiaste reiniging ongedaan te maken.
Microsoft Security Essentials is de eerste poging van Microsoft op een standalone applicatie security voor thuisgebruik. Gezien de eenvoud en de geschiktheid voor beginners, het is waarschijnlijk niet de beste keuze voor de meer gevorderde gebruikers of professionele netwerkbeheerders, maar voor de gemiddelde gebruiker, het dekt alle bases. Houd in gedachten, echter dat Microsoft Security Essentials niet bestanden te desinfecteren - het alleen verwijdert ze in geval van een infectie.
Microsoft Security Essentials is een zachte kennismaking met de soms ingewikkelde wereld van thuis computerbeveiliging.

Microsoft Security Essentials downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.