maandag 26 mei 2014

Minecraft downloaden

Minecraft is een creatieve sandbox game, waarin je enorme structuren en grotten kunt maken om te spelen inch Het is een bedrieglijk eenvoudig spel van het gebouw gedurende de dag en de overleving in de nacht.
Functies
Uw wereld in Minecraft wordt willekeurig gegenereerd, en u lijkt in een land omgeven door water, met bergen, valleien, bomen en dieren. Het is niet duidelijk wat te doen, behalve te verkennen om te beginnen, maar als de zon ondergaat, monsters verschijnen, die zal je vermoorden. Survival is onmogelijk in de open, dus je moet een schuilplaats te bouwen om uit te verstoppen in voor de eerste nacht. Hier is een gids.
Speelbaarheid
Versie 1.0 heeft een aantal leuke cosmetische veranderingen, waaronder een HD texture pack, betere verlichting van fakkels en zelfs mooier zonsondergangen en zonsopgangen! De game launcher ziet er ook beter. Er is nu een 'Creative Mode', die je onoverwinnelijk maakt, geeft u onbeperkte middelen, stelt u in staat om te vliegen, en snel vooruit / terugspoelen tijd! Deze modus is ideaal voor spelers die alleen maar willen aan de slag en bouwen coole dingen, zonder zorgen over het in leven blijven.
Kwaliteit
Minecraft wordt voortdurend verbeterd. Het is blokkerig graphics geven het een unieke stijl, en terwijl er vele klonen en kopieën zijn, er niets boven het origineel. De mix van exploratie en creatie tijdens de dag, en angstaanjagende survival 's nachts is besmettelijk.
Conclusie
Minecraft is een heerlijk inventief sandbox game die echt verdient de titel, als je creatie in het wordt alleen beperkt door uw verbeelding en tijd!
Wat is nieuw
Een nieuwe wereld is toegevoegd aan Minecraft, die sneller reizen mogelijk maakt door de enorme werelden. Genaamd The Nether, het lijkt op de hel, en is vol van stromende lava en monsters. U krijgt toegang tot The Nether met portalen gemaakt van Obsidian je hebt gewonnen. Ook wanneer u een nieuwe Minecraft wereld te creëren, het zal nu meer gevarieerd, met 'biomen' van ander landschap, zoals woestijn, toendra en sneeuw. NPC (non player characters) nu zwerven dorpen, die kan dienen als vroeg schuilplaatsen voor u 's nachts, als je ze kunt vinden!
Recente wijzigingen
Nieuwe jungle biome
Toegevoegd ocelots
Toegevoegd katten
Toegevoegd ijzer golems
Nieuwe AI voor mobs
Tamme wolven kunnen pups hebben
Dorpsbewoners zullen kinderen hebben als er ruimte is in hun dorp
Nieuwe map hoogte limiet (256 ipv 128)
Nieuwe artikelen en blokken
Deuren zijn bijgewerkt, zodat dubbele deuren beter werken met redstone
Toegevoegd zeldzame drops voor mobs
Vele andere kleine tweaks en fixes

Minecraft downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.