maandag 26 mei 2014

Google Earth downloaden

Google Earth kunt u naar onze wereld te verkennen van ver weg en heel dicht. De applicatie laat je inzoomen op een deel van de wereld en voor sommige plaatsen, observeren van een paar meter afstand.
Verkennen en te leren
Google Earth geeft niet alleen satellietbeelden, maar het bevat ook terreinen en 3D-reconstructie van gebouwen. U kunt kijken voor een routebeschrijving en bedrijven, net als in Google Maps en pinpoint gebieden of tekenen op kaarten rechtstreeks in Google Earth.
Google Earth heeft een zeer breed, en voortdurend toenemende bibliotheek van lagen, die u kunt toevoegen aan de kaart om uw ervaring te verrijken. Je vindt er allerlei informatie, vinden vanaf historische landschappen tot nationale parken, gebieden waar u bedreigde soorten of toeristische plekken kunt vinden. Google Earth zal ook showcase meer nieuws gerelateerde informatie zoals bosbranden of tsunami's.
Maar Google Earth is niet beperkt tot het terrein, en met elke nieuwe versie, het voegt nieuwe bronnen van satellietbeelden en informatie over andere gebieden in de wereld. Stel, je bent echt in de sterren, dan moet u zich wenden tot de Sky-modus en navigeren tussen de sterrenbeelden. Of, als u liever verkennen van de zeeën, schakelt u de optie Waterspiegel en leer alle geheimen over oceanen en zeedieren. Gevoel avontuurlijker? Selecteer de Maan of Mars de opties en maak een wandeling in de ruimte zonder uit uw luie stoel. Wat meer is, Google Earth kunt u ook reizen in de tijd door u te voorzien van een nieuw Historisch beeldmateriaal-functie die u toelaat om de evolutie van bepaalde locaties te zien tijdens de afgelopen jaren.
Navigatie
Bewegen in Google Earth is ongelooflijk intuïtief dankzij de meerdere navigatie-instrumenten. Sommige gebieden minder informatie dan anderen tonen en Google Earth is bekend om het gebruik van een aanzienlijke hoeveelheid bandbreedte, maar het blijft een fascinerende stuk software
Conclusie
Google Earth is als nog een ongeëvenaard toepassing. Bladeren in de hele wereld, zoom in straten, staren naar de sterren of duik in de oceaan. Miljoenen mogelijkheden.
Recente wijzigingen
Deel screenshots op Google+
Krijg betere zoekresultaten
Vind fietsen en doorvoer richtingen

Google Earth downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.