maandag 26 mei 2014

Ares downloaden

Ares is een succesvolle P2P applicatie die je gratis, directe toegang tot een enorme file sharing community zal geven. Bittorrent en Gnutella waren de grote namen in de peer-to-peer (P2P) wereld tot Ares kwam. Het was gesponnen-off van Gnutella in 2002, en sindsdien is het bouwen van een sterke en toegewijde basis van gebruikers.
Gemakkelijk installatieprocedure en configuratie
Het installeren van Ares duurt slechts enkele minuten en de interface is eenvoudig genoeg dat iedereen prettig bij voelt. Wanneer u Ares begint, laat het u automatisch scant uw pc om bestanden die je misschien leuk om te delen op het netwerk te vinden. Beginners zullen opgelucht te weten dat er geen ingewikkelde configuratie </ strong> proces - alles wat je hoeft te doen is selecteert u het tabblad zoeken en typ de naam van het bestand dat u wilt. Wanneer eenmaal is gebleken, dubbel klik om te beginnen met downloaden. Je zult in staat zijn om de vooruitgang in het tabblad overdracht controleren. De recente update voegt bittorrent ondersteunen, opent Ares tot ladingen van nieuwe content.
Chat-client
Als u genieten van het communiceren met andere gebruikers, klikt u op het tabblad praatje en aansluiten op een van de duizenden kanalen beschikbaar. U kunt ophalen tips over hoe je Ares beter te gebruiken, vragen welke bestanden andere gebruikers aanraden of gewoon praten over je leven in het algemeen. U kunt zelfs emoticons in uw gesprek en een lijst bijhouden van je favoriete chat-kanalen.
Gedetailleerde previews van bestanden
Van alle P2P programma, Ares heeft waarschijnlijk het breedste voorbeeldscherm. U kunt het aan te passen aan het scherm of aan te passen aan uw voorkeur. Dit is een geweldige manier om te zorgen dat je het downloaden van de juiste film of om een ​​sneak peak op uw downloads te krijgen.
In tegenstelling WinMX of FileNavigator, de twee andere spin-off Gnutella-projecten, heeft Ares niet vallen in de vergetelheid en verenigt een bloeiende gemeenschap van gebruikers. Echter, dezelfde oude problemen lijken te ontstaan. Volgens veel Ares gebruikers, de applicatie lijdt aan problemen met de verbinding die het moeilijk maken om goed te zoeken naar een bestand of met succes voltooid downloads. Anderen zullen zorgen dat Ares is een kleiner netwerk dan de wereldwijd gebruikte Gnutella en niet zo veel downloadbronnen bieden.
Conclusie
Ares is een ambitieus project, en het feit dat het blijft staan ​​terwijl eDonkey is gedaald is kenmerkend voor de betrouwbaarheid. Dankzij een sterke gemeenschap van gebruikers, een eenvoudige interface, een grote voorbeeldpagina en multichat service, het is een sharing app dat nog steeds going strong. Ares is de P2P-app van de keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in het delen van bestanden via internet.
Recente wijzigingen
Nieuwste versies ondersteuning BitTorrent-protocol en Shoutcast radiostations

Ares downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.