maandag 26 mei 2014

CCleaner downloaden

CCleaner is een zeer efficiënte en eenvoudig te gebruiken hulpprogramma dat reinigt en optimaliseert je pc om de beste prestaties en de vrijheid van malware te garanderen.
De schoonheid van de gratis download CCleaner is de snelheid waarmee zij verricht de verschillende scans en fixes. Haar voornaamste doel is om onnodige bestanden te verwijderen van uw harde schijf en op het openen van het programma zie je de verschillende aspecten van Windows die u kunt doorzoeken en duidelijk. CCleaner zal ook uw geïnstalleerde applicaties die kunnen vasthouden aan bestanden die niet meer elk gebruik, zoals Google Earth geschiedenissen of Flash Player configuraties detecteren. De uninstaller is waarschijnlijk nuttiger en krachtiger, dan Windows eigen uninstaller hoewel gebruik het met zorg! Als je niet weet wat een vermelding heeft betrekking op in de lijst met programma's, laat het met rust te worden aan de veilige kant anders kun je eindigen-up verwijderen van vitale onderdelen.
Als je CCleaner installeert, wordt u gevraagd of u wilt Google Chrome te installeren als goed en of je wilt CCleaner gebruiken om cookies die u regelmatig gebruikt om in te loggen op websites te bewaren, veiligheidscontroles etc.
De interface in CCleaner is zeer eenvoudig te navigeren en alvorens actie te ondernemen, wordt u altijd gevraagd om te bevestigen dat u zeker bent over wat je wilt doen. Er is een handige Registry Checker die snel zal controleren zijn integriteit, en laat je slechte ingangen hersteld na het maken van een backup. CCleaner's verwijderen en startup tools zijn erg handig om de algemene en gewoon toe te voegen aan de bruikbaarheid van deze zeer afgeronde weinig onderhoud assistent.
De meest recente versie van CCleaner komt nu met een Drive Wiper. Drive Wiper kan worden geraadpleegd in de sectie Hulpmiddelen van CCleaner en kunt u kiezen of u alleen vrije ruimte of een hele schijf met drie niveaus van kracht schrobben - Ministerie van Defensie-level drie-pass optie, een National Security Administration-level zeven- passeren schoonmaak of een 35-pass Gutmann-niveau diep scrub.
Er is ook verbeterde ondersteuning voor het reinigen van bestanden achtergelaten door Google Chrome en Internet Explorer 9. Web Apps die HTML5 opslag in een databank te gebruiken zijn nu ook opgenomen in CCleaner het reinigingsproces. Tot slot zijn een paar meer Systeem directories doelwit geweest voor reiniging en CCleaner ondersteunt nu 64 bit machines.
CCleaner maakt het houden van uw pc schoon te gemakkelijk voor zowel beginners als experts. Het is klein, snel en uitgebreid, en gratis te downloaden - te reinigen nu!

CCleaner downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.