dinsdag 27 mei 2014

UltraSurf downloaden

UltraSurf is een klein netwerk security applicatie die uw webverkeer gegevens stuurt naar Ultrasurf de servers te anonimiseren.
Functies
UltraSurf is een super lichtgewicht applicatie, zodat er niet veel mogelijkheden om te spreken van. Bij de lancering zal de app de drie statuslampjes tonen met hun respectievelijke snelheden naast hen. U kunt degene die u de beste prestaties te selecteren.
In de opties vindt u opties vinden voor het manipuleren van Internet Explorer, die Ultrasurf standaard, maar u kunt deze uitschakelen. U kunt een poort voor luisteren, zodat je die poort kan doorsturen met uw router handmatig op te geven.
Anders dan dit, doet Ultrasurf eigenlijk geen andere functies.
Interface
Terwijl Ultrasurf De interface is makkelijk te gebruiken en te begrijpen, het ziet eruit als een app uit 1998. De pictogrammen zijn lage resolutie en hebben een lage kleurdiepte. Dit zijn de voorraad pictogrammen die u kunt vinden op een computer met Windows 2000.
Usability
Ultrasurf is makkelijk te gebruiken, maar dat komt omdat er niet veel mogelijkheden. Hoewel dit goed is voor beginners, de app echt lijdt onder het gebrek aan opties en informatie. Bijvoorbeeld, er is geen indicatie van waar de proxy-server waartoe u toegang is uit.
Andere apps als Hotspot Shield geven gebruikers veel meer controle en meer transparantie over wat het programma doet. Ultrasurf is meer als een aan-en uitschakelaar. Er is geen fancy codering algorhythm om uw verkeer te maskeren.
Dit is wat het bedrijf te zeggen heeft over Ultrasurf's encryptie:
"Encryptie is tussen uw computer en Ultrasurf proxy servers. Normaal webverkeer (HTTP) is niet versleuteld tussen Ultrasurf en webservers, terwijl beveiligd webverkeer (https) wordt gecodeerd vanaf computer van de gebruiker naar de webserver. Ultrasurf relais https verkeer zonder onderschepping. "
Conclusie
Terwijl Ultrasurf is lichtgewicht en eenvoudig te gebruiken, er zijn gewoon betere alternatieven die er zijn die een transparanter opties met meer functies te bieden.

UltraSurf downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.