maandag 26 mei 2014

uTorrent downloaden

uTorrent is een van de meest populaire BitTorrent-clients die er om verschillende redenen: het is snel, licht van gewicht, gemakkelijk te gebruiken en zeer efficiƫnt.
Kenmerken van uTorrent
uTorrent bevat alles wat u zou verwachten van een complete, betrouwbare torrent downloader: zeer gedetailleerde statistieken, ondersteuning voor RSS-feeds, automatische uitschakeling, download scheduler en meer. Er zijn een paar dingen die uTorrent al ontbreekt: een full torrent search tool en een ingebouwde speler om uw downloads te bekijken.
uTorrent 3 laat je media af te spelen in streaming als je downloaden, beoordelen en commentaar torrent-bestanden, drag and drop bestanden te delen, en schakelt de UDP tracker.
Ideaal voor alle gebruiker niveaus
Sinds versie 3 uTorrent heeft droeg een geheel vernieuwde interface: meer bruikbare, gemakkelijker te gebruiken en een perfecte match voor uTorrent webinterface.
Net als eerdere versies, uTorrent 3 is eenvoudig genoeg om te gebruiken voor iedereen, ongeacht het niveau van hun computer deskundigheid is, maar het bevat ook tientallen configuratie-instellingen die u de meest tech-savvy gebruikers. Ook is deze nieuwe versie bevat een aantal beginner gerichte gidsen om ervoor te zorgen dat iedereen kan het beste van te maken.
Licht voor de systeembronnen
Na een snelle installatie proces (hoewel er wel een paar aanwijzingen om browser add-ons te installeren etc) en een handige ingebouwde snelheidstest op de oorspronkelijke instelling te maken veel gemakkelijker, uTorrent is klaar. Het programma neemt minimale harde schijf en PC resources, waardoor u een goede hoeveelheid torrents downloaden en nog steeds in staat zijn om uw computer te gebruiken, zonder enige vertraging.
Conclusie
Als u op zoek bent naar een betrouwbare, snelle en lichtgewicht torrent-client, kijk dan niet verder: uTorrent is wat je nodig hebt.
Recente wijzigingen
Het laden van een torrent met veel bestanden is sneller
Torrenting beter werkt op het netwerk van aandelen
Tal van veiligheid en stabiliteit verbeteringen
Streaming werkt op meer spelers, en met verbeterde zoek mogelijkheid
Plus producten: Verbeteringen aan antivirus-updates, het kopiƫren van bestanden naar iTunes, en de prestaties van de ruit conversie
Eerste fase van verbeteringen aan de dialoog Torrent toevoegen
Torrent window onthoudt de locatie
In add-torrent dialoog Magnet link inhoud nu voorgeladen

uTorrent downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.