maandag 26 mei 2014

BitTorrent downloaden

BitTorrent introduceerde de torrent fenomeen dat nog steeds een van de meest gehypte bestandsoverdracht technologieƫn onder Peer naar (P2P) gebruikers Peer zijn. Het bestaat uit het delen van grote bestanden, zoals films, software, of games anoniem en snel met andere leeftijdsgenoten.
Functies
Dankzij een eenvoudige, overzichtelijke interface van BitTorrent verschijnt als een gebruiksvriendelijk torrent-client die beginners comfortabel zal voelen. Wij waardeerden de ingebouwde zoekvak om te zoeken naar bestanden op de BitTorrent website. Zodra je de torrent die je wilt hebt gevonden, downloaden naar uw pc, open het binnen BitTorrent en laat de klant doet de rest. De snelheid waarmee je downloaden zal afhangen van het aantal zaden, dat is mensen die hebben het volledige dossier en deelt het. Hoe meer zaden zijn er de sneller bestanden downloaden.
U kunt meerdere torrent downloads in te stellen en de download snelheid is vrij snel. Het is gemakkelijk om de client te configureren en wij stellen voor het kiezen van de juiste poort en het instellen upload en download snelheid grenzen om te voorkomen dat ze beslag leggen op uw bandbreedte. Het is ook goed om je downloads te stellen door prioriteit om nauwkeuriger te controleren hoe je torrents aan het doen zijn.
Met BitTorrent
Het bestand dat u wilt downloaden is opgedeeld in kleine segmenten gedeeld door de gebruikers, het creƫren van wat een zwerm genoemd, en niet via een centrale server, aanzienlijk verminderen van de grootste deel van de overdracht van bestanden. De BitTorrent client is eigenlijk de eerste P2P applicatie om deze technologie te gebruiken en werd immens populair toen het werd uitgebracht. Torrents worden door online gebruikers als een goede manier om kort iets van films te downloaden naar besturingssystemen.
Concurrentie
Vergeleken met de uitputtende Azureus, BitTorrent is erg simplistisch. Zij voorziet niet half zo veel statistieken en laat je niet de interface aan te passen. Integreren van een zoekvak is een geweldig idee, maar het beperkt zoekopdrachten naar de BitTorrent website, niet beschouwd als de meest grondige bron van torrent-liefhebbers.
Conclusie
Als je een newbie op de torrent wereld, BitTorrent is een goede inzet. Het is veilig, stabiel en scherp. In verband met de enorme database van legale torrents, dat is de BitTorrent website, het zorgt voor een zeer rijke P2P ervaring. Gevorderde gebruikers zullen waarschijnlijk frons op zijn gebrek aan opties, maar anderen moeten het proberen.
Recente wijzigingen
Versie 7.6 van BitTorrent heeft belangrijke veranderingen, zoals het apparaat verschuiven, streaming, kleine UI veranderingen, een gezondheids-meter (geavanceerder dan "beschikbaarheid", maar met een eenvoudiger gebruikersinterface), een ingebouwde speler, toegang op afstand en andere verbeteringen. Dit alles is klantgericht en optioneel, en is gedaan met behoud van de grootte van het product nagenoeg hetzelfde!

BitTorrent downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.