maandag 26 mei 2014

iTunes downloaden

iTunes is een audio-en videospeler waarmee je je iOS-apparaten evenals download content beheren vanaf de iTunes store.
iTunes 11 is helemaal opnieuw ontworpen vanaf de grond opgebouwd. Ontwikkeling van iTunes is stagneert de laatste jaren dus Apple moet dit goed te krijgen. Apple heeft genageld het of is de nieuwe iTunes een puinhoop? Lees verder om erachter te komen.
Functies
De interface van iTunes is volledig opnieuw bedacht. Alles is eenvoudiger en ruimte beter wordt benut. In de vorige versie van iTunes, was er een aanhoudende balk aan de linkerkant waar u toegang tot afspeellijsten, albums, apparaten, en meer. Hoewel het verstrekt een snelle toegang tot deze functies, heeft de meeste gebruikers daar geen gebruik van de meeste van de tijd. Apple heeft deze gesloopt en heeft de standaard albumweergave nemen het gehele venster.
iCloud integratie is aangescherpt. Elke track die je hebt gekocht in de iTunes zal nu te zien in uw muziekbibliotheek, ongeacht of deze is gedownload. Klik erop om het album te downloaden. Gebruikers kunnen nu ook direct streamen vanaf de wolk in plaats van om de baan eerst downloaden. Dit geldt ook voor al uw tv en films die zijn gekocht in iTunes. Er is ook een speciale tab voor iTunes Match, Apple's muziek matching service om al je tracks beschikbaar op verschillende apparaten te maken, als ze beschikbaar zijn in de iTunes store.
De iTunes Store heeft ook gegaan door een herontwerp met featured content up top. Toplijsten zijn er nog steeds en zijn gemakkelijker te bladeren. iTunes 11 zal je ook toestaan ​​om toegang te krijgen tot de iTunes store inhoud van uw muziekbibliotheek, suggereert soortgelijke artiesten en tracks, zonder dat u naar de iTunes store.
Usability
Browsen op album is een genot. Klik op een album en de tracks zullen hieronder zien. iTunes analyseert ook de kleur van albumillustraties op een gekleurde achtergrond voor elke individuele album te maken. Het werkt goed voor het grootste deel, maar het effect vervaagt de albumhoes rond de randen.
Nieuw in iTunes 11 is de "Volgende"-functie, die in feite een mooie naam voor de wachtrij. Nummers toevoegen aan je wachtrij waar u ook bent in de interface. U hoeft niet aan een afspeellijst te beheren te regelen en herschikken de tracks naar uw wens.
Afspeellijsten maken is veel verbeterd. In plaats van te springen in en uit een afspeellijst om nummers toe te voegen en te regelen, afspeellijsten hebben nu een speciale venster rechts waar je tracks kunt manipuleren zonder te springen rond het programma.
De mini-speler is ook volledig opnieuw ontworpen en is eigenlijk handig nu. De mini-speler is kleiner geworden, maar maakt gebruik van die kleine ruimte veel beter dan de vorige versies. Player controls zal verschijnen met uw muis over de mini-speler. Er is toegang tot zoeken en uw Omhoog Volgende wachtrij kan worden gemanipuleerd door de mini-speler.
Apparaten laten nu als een knop in de rechterbovenhoek. Klikt zal je naar een gedetailleerde pagina waar je alles kunt beheren. Kies wat u wilt synchroniseren, beheren van uw applicaties, en zelfs rechtstreeks muziek afspelen vanaf je iOS-apparaat. Alles is makkelijker te lezen en te begrijpen in het tabblad apparaat.
Kwaliteit
Het enige wat ontbreekt in iTunes 11 is een muziek-streaming-dienst. iCloud geeft gebruikers de mogelijkheid om tracks lokaal downloaden, maar ze niet streamen. Er is geen abonnementsdienst in iTunes te concurreren met de wil van Spotify, Rdio en Xbox Music. Het is alleen kwestie van tijd voordat Apple geeft zijn eigen muziek abonnementsdienst, maar het is teleurstellend dat Apple het niet los met iTunes 11.
Conclusie
iTunes is nog steeds een van de beste mediaspelers rond. Het heeft gekregen gemakkelijker te gebruiken, voelt zich minder opgeblazen, maar mist nog een muziek abonnementsdienst.

iTunes downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.