dinsdag 27 mei 2014

FileZilla downloaden

FileZilla is een open-source succesverhaal. Het is een FTP-client die is aantrekkelijk, betrouwbaar, regelmatig bijgewerkt en een zeer goed voorbeeld van zijn soort. Als u op zoek bent naar een file transfer oplossing, moet het eerste programma dat u check out zijn.
In feite, is FileZilla niet alleen beperkt tot FTP - het behandelt ook FTPS en SFTP voor veilige overdracht van meerdere bestanden op meerdere servers. De interface geeft je snel een visie van al uw transfers, sites en schijven en maakt het gemakkelijk om te slepen en te dragen. De QuickConnect knop - waarmee u toegang tot uw favoriete server in seconden - is een leuke functie.
FileZilla is vrij snel, en kan downloads hervatten en gaan met zeer grote transfers, hoger zijn dan 4 GB. U kunt zowel lokale als externe filters voor dingen zoals afbeeldingen, verkenner bestanden of CVS en SVN mappen instellen of zelfs je eigen te maken. FileZilla bevat ook een tool om mappen te vergelijken qua bestandsgrootte of aanpassingstijd.
De applicatie kan u begeleiden bij het opzetten van uw netwerk en kunt u snelheidsbeperkingen ingesteld voor het geval u niet wilt dat uw bandbreedte overbelasten. Een ding echt ontbreekt in FileZilla is echter een scheduler om automatisch overstaptijden.
Met de kansen gestapeld hoog in haar voordeel, FileZilla is een werkelijk uitstekende open source FTP client.
Recente wijzigingen
Ctrl Shift O kan worden gebruikt om te schakelen tussen de modificatie tijd en bestandsgrootte gebaseerde directory vergelijking
Het is nu mogelijk om eigen wachtwoorden te gebruiken als het gebruiken van "anonymous" als gebruikersnaam
Na un-verbergen werkbalk, aanpassing werkbalkknop staten
Fix TLS compatibiliteitsproblemen met TLS 1.2-servers
MSW: Unset verborgen attribuut op instellingsbestanden FileZilla's
Gebouw FileZilla van bron vereist nu wxWidgets 2.8.12 of hoger

FileZilla downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.