dinsdag 27 mei 2014

Norton AntiVirus downloaden

Norton Antivirus is een kroon product van een van de meest populaire merken in beveiligingssoftware. Het zal helpen uw computer te beschermen tegen virussen, evenals lokaliseren bedreigingen al op de loer op uw pc en u helpen ze te elimineren.
Installatie en configuratie
Norton Antivirus is een snelle download en installeert in slechts een paar minuten. Het maakt ook niet elke technische configuratie nodig. Gelukkig voor tech-savvy gebruikers, de Norton Antivirus 2013 menu Instellingen bevat ook een heleboel configuratieopties.
Volledige bescherming voor uw computer
Zodra Norton Antivirus 2013 is up and running, zal uw systeem worden beschermd tegen zowel virussen en spyware in real time. Het programma omvat ook filters voor surfen op het web, downloads en e-mail - al deze, zonder constant uw werk te onderbreken met zeurende berichten. Er is zelfs een speciale Facebook-scan dat Norton Antivirus gebruikt om kwaadaardige koppelingen detecteren.
Norton Antivirus 2013 omvat de SONAR-technologie, nu al te zien in vorige versies, maar verbeterd in deze laatste een, die u veilig van zowel nieuwe en onbekende bedreigingen houdt. Andere interessante tools zijn de Norton Performance System, waarvan de prestaties systeem controleert door het bijhouden van het gebruik van de processor en het geheugen, en Norton taken, waarmee je kunt bijhouden van de huidige banen van de app en openstaande taken houden.
Nieuwe features
De nieuwe Norton Antivirus 2013 wordt beschreven door de ontwikkelaars als sneller, effectiever en met meer krachtige opties. Norton's nieuwe Threat Removal Layer gaat nog een stap dieper in het zoeken naar en het vernietigen van bedreigingen op uw pc. Het biedt ook een automatische update-functie. Bovendien, elke keer een nieuwe versie uit komt, zal het meteen installeren, bespaart u de tijd en moeite van het handmatig controleren op nieuwe updates.
Conclusie
Norton Antivirus 2013 heeft zijn voetafdruk verbeterd op de systeembronnen, het is lichter en sneller dan de vorige versie en biedt kortere en snellere scans ook. Ook de interface van Norton Antivirus 2012 is opnieuw ontworpen om het duidelijker en gemakkelijker te gebruiken. Het nadeel van een eenvoudiger ontwerp is echter dat de interface is niet zo informatief als het zou zijn, althans op het eerste gezicht.
Norton Antivirus is een krachtige applicatie die de veiligheid zal helpen virussen, wormen en andere online bedreigingen uit de buurt van uw systeem te houden, zonder gedoe.
Recente wijzigingen
NIEUW: Threat-verwijdering Layer - Doelstellingen en elimineert moeilijk te verwijderen bedreigingen minder geavanceerde producten vaak missen.
NIEUW: Altijd up-to-date product Versie - Norton stuurt je automatisch belangrijke product-en functie-updates gedurende het hele jaar. De nieuwste versie installeert zonder dat u iets hoeft te doen.
GRATIS 24x7 ondersteuning - biedt deskundige hulp en antwoord per telefoon, live chat, of online, wanneer u maar wilt them.1
VERBETERD: Bandwidth Management 2.0 - Past automatisch Norton gegevensupdates gebruik wanneer u verbinding met 3G-netwerken maakt, zodat uw maandelijkse datalimiet of het veroorzaken van teveel kosten.
Bescherming kwetsbaarheid - voorkomt dat cybercriminelen de beveiligingsgaten (kwetsbare punten) in uw programma om stiekem bedreigingen op uw pc.
VERBETERD: SONAR Behavioral Protection & Live 24x7 Threat Monitoring - Verblijven vooruit, detecteert en verwijdert bedreigingen die nog niet zijn uitgevonden door het bekijken van je PC op verdachte activiteiten.


Norton AntiVirus downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.