maandag 27 mei 2013

Notepad++ downloaden

Notepad++ is een gratis, open source applicatie voor het schrijven van tekst. Een krachtige editor vol opties, Notepad is ideaal voor het programmeren als normale tekst.
Notitieblok werkt met tabbladen, dus het is heel gemakkelijk om te werken met meerdere bestanden openen op hetzelfde moment. Het vergelijken van teksten is dan ook zeer eenvoudig, en elke lijn is genummerd. Lettergrootte in Kladblok kan eenvoudig door te oordelen CTRL en het muiswiel gebruikt om te vergroten Door op F12 maakt het huidige tabblad zweven boven alles in Windows worden verhoogd.
Voor het coderen, Notepad herkent vele programmeertalen, en zal automatisch iets als HTML veel gemakkelijker te bekijken door kleurcodes de tekst. Het heeft ook een uitstekende zoeken en vervangen tool. Als vervanger van Notepad Window's, Kladblok is ongelooflijk, want het heeft zo veel meer functies en mogelijkheden, terwijl het nog steeds ongelooflijk licht en stabiel.
Kladblok is een functionele applicatie, maar het zal geen prijzen winnen voor de looks, en veel van de functies zijn alleen nuttig voor programmeurs. Toch zal iedereen die de tekst schrijft vinden Kladblok een nuttig instrument, en veel beter dan Windows Kladblok.
Kladblok heeft meer functies dan je ooit bent waarschijnlijk te gebruiken, maar is een van de beste en meest complete tekst editors beschikbaar.
Recente wijzigingen
Fix (Loop rond) Notepad opknoping op CJK ingang met ANSI document terwijl het toelaten woordaanvulling
Verbeter vouwen prestaties op grote documenten
Controleer updaten zonder verheffen tot Administrator rechts
Voeg updaten automatische detectie voor het milieu Vista / Windows 7 of Windows 8
Fix bug: Doc switcher pictogram staat niet vernieuwd na '"save all" actie
Maak Document kaart togglable via menu
Verbeter Zoeken / Vervangen dialoogvenster resultaat berichten
Bevestig een probleem dat "max aantal recente bestanden" kan niet worden ingesteld op 0
Voeg lettergrootte 5, 6 en 7 in Stijl Configurator

Notepad++ downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.