maandag 27 mei 2013

Glary Utilities downloaden

Bij het analyseren van een software applicatie moet men zijn deugden prijzen, maar ook op zoek naar mogelijke fouten die ontwikkelaars kunnen verbeteren in toekomstige versies. Echter, in het geval van Glary Utilities is het echt moeilijk om iets dat we niet willen.

Glary Utilities is een uitstekende toolkit bevat een handvol systeem hulpprogramma's die u in staat om te tweaken, repareren, optimaliseren en de prestaties van uw systeem te verbeteren. Gereedschappen zijn gunstig, zodat gecategoriseerd die u snel kunt vinden wat u zoekt: Disk Cleaner, verwijdert manager, geheugen optimizer, file shredder, duplicaten finder, titels gum ... zowat elke tool die je nodig hebt.

Alle tools die in Glary Utilities zijn over het algemeen zeer intuïtief en in het geval ze maken belangrijke veranderingen aan het systeem (zoals de Registry reparatie tool) Glary Utilities een reservekopie eerste.

Niet alle tools in Glary Utilities zijn configuratie-instellingen, iets wat we gemist in een aantal van hen, zoals de Disk Cleaner. Ook willen we een Firefox-assistent, op dezelfde manier waarop het programma bevat een Internet Explorer-assistent hebben.

Glary Utilities downloaden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.